Doorgaan naar hoofdcontent

Hij is opgestaan! Nieuwe studie voor de 40 dagen tijd.



Hij is opgestaan 


Het werd donker op aarde. Alle hoop leek verdwenen. Jezus blies Zijn laatste adem uit en gaf de geest. Hij stierf een gruwelijke dood aan het kruis. 

Toen de vrouwen drie dagen later bij het graf kwamen, ontdekten zij het ondenkbare: Jezus was opgestaan uit de dood. 

Jezus’ opstanding veranderde alles. Door de opstanding veranderde de hele wereld. Door de opstanding hebben wij hoop.  

Hij is opgestaan! Hij is waarlijk opgestaan!  Eeuwenlang hebben christenen deze simpele woorden tegen elkaar gezegd als herinnering aan Christus’ overwinning over zonde en dood. Hij is opgestaan uit de dood, Hij overwon de dood en Hij gaf de mensheid de mogelijkheid om hun relatie met God te herstellen. 

We bereiden ons hart voor op Pasen. We hopen dat je met ons meedoet met deze studie over de opstanding van Jezus Christus. Zijn opstanding veranderde alles en we willen op zo’n manier leven dat ons leven laat zien hoe belangrijk deze gebeurtenis is. 

Hij is opgestaan: waarom alles veranderde door de opstanding is een studie die je helpt om de opstanding van Jezus Christus te bestuderen. We onderzoeken hoe dit grote wonder alles heeft veranderd: de geschiedenis, de mensheid en ons. De opstanding veranderde ons lichamelijk, geestelijk, wettelijk, mentaal en sociaal. De opstanding veranderde ons voor eeuwig. We kijken ernaar uit om samen met jou deze zes onderwerpen uit te diepen.   

We hopen dat je deze zesweekse studie met ons samen wilt doen, zodat we elkaar kunnen bemoedigen en er voor elkaar kunnen zijn. Samen leren we meer over de kracht en de gevolgen van de opstanding van Jezus Christus. Je kunt meedoen via YouVersion of via Facebook. Daar lees je overdenkingen en kun je in contact komen met andere vrouwen die de studie doen. Daarnaast kun je op maandag, woensdag en vrijdag meer over het onderwerp lezen op onze blog.   

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Je kan deze studie straks ook vinden op onze nieuwe website! 

Reacties